5 Easy Facts About بیماری زونا در ناحیه تناسلی Described
5 Easy Facts About بیماری زونا در ناحیه تناسلی Described
Blog Article
خطر بروز درد بعد از زونا در افرادی که در طول مدت ابتلاء به این بیماری، درد شدید داشتهاند و یا در افرادی که دچار اختلال اعصاب حسی هستند و نیز در افراد سالخورده، بیشتر است.
آمپول هپارین: ضدانعقادی قوی برای پیشگیری از لخته های خونی
تاولها معمولا روی یك نوار پهن پوست در امتداد مسیر رشته های عصبی حسی در یك ناحیه خاص پوست پدید می آیند.
اولین نشانههای زونا، پیدایش لکههای قرمز روی پوست است که به تدریج تبدیل به دانههای قرمز رنگ میشوند. ظاهر این دانههای قرمزرنگ مشابه با لکه و زخمهای آبلهمرغان است.
اگر سوالی درباره این بیماری دارید، درانتهای همین صفحه و در قسمت نظرات بنویسید تا پزشک پاسخ دهد.
شایعترین عارضه جانبی ناشی از بیماری زونا، درد بعد از زونا يا نورالژی پست هرپتیک میباشد. این عارضه به صورت درد مداوم و مزمنی است که حتی بعد از برطرف شدن کامل لکههای پوستی هم در بیمار باقی میماند.
تزریق، که شامل کورتیکواستروئید و داروی بیحسی موضعی است.
معمولاً درد به عنوان اولین نشانه بیماری زونا شناخته میشود که در اثر درگیر شدن یک یا چند مورد از عصبهای حسی ایجاد میشود و میتواند خفیف تا شدید باشد. همچنین درد ناشی از زونا ممکن است فقط در یک نقطه و یا به طور گسترده در ناحیهای از پوست، احساس شود.
در برخی از موارد با استفاده از روش خانگی نمیتوان بیماری زونا را درمان کرد.
* درد روی قفسه سینه، صورت، یا درد سوزشی در پوست شكم بر حسب ناحیه ای كه گرفتار شده است.
پس از ماهها هشدار، یک گزارش تازه مورد تایید سازمان ملل با ارائه شواهد آماری محکم نشان داده که فاجعه انسانی در غزه به یک قحطی انسانساخته تبدیل میشود.
بیماری زونا یا هرپس زوستر، با ظهور جوشها یا تاولهای متمرکز و دردناک بر روی پوست رخ میدهد. این بیماری ناشی از فعال شدن مجدد ویروس واریسلا زوستر، ویروسی که عامل بیماری آبله مرغان بیماری پوستی زونا واگیر دارد است، است. یکی از ویژگیهای این بیماری این است که تاولهای آن محدود به سطح درماتومها میباشند. درماتوم به قسمتی از پوست بدن اطلاق میشود که توسط شاخههای یک عصب حسی تأمین عصبی میشود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…